اگر شما هم تا کنون عکسهای شخصی خود را به طور اتفاقی از دست داده باشید، مطمئناً به این فکر افتادهاید که چگونه میتوان تصاویر حذف شده را بازیابی کرد؛ در واقع در سیستم عامل اندروید عکسها به طور کامل حذف نمیشوند. ما در این خبر سعی میکنیم به شما نشان دهیم که چگونه میتوانید تصاویر از دست رفته خود را به سادگی هر چه تمامتر بازیابی کنید؛ فقط باید کمی سرعت عمل خود را بالا ببرید. پس با سافت گذر همراه باشید.
چگونگی بازیابی عکسهای حذف شده به وسیله یک اپلیکیشن
ابتدا اپلیکیشن ریکاوری تصاویر
DiskDigger را دانلود و نصب کنید.
نکته: اپلیکیشنهای زیادی هستند که ادعا میکنند میتوانند تصاویر حذف شده را بازیابی نمایند ولی پس از بررسیهای متعدد، DiskDigger بهترین گزینه موجود بود هرچند در آن تبلیغات به وفور یافت میشد.
پس از نصب اپلیکیشن، اتصال وایفای و داده تلفن همراه خود را خاموش کنید. دلیل انجام این کار این است که وقتی هر دادهای (تصویر، عکس، ویدیو و . . .) دیگر در دستگاه وجود نداشت، به ظاهر حذف شده است ولی در واقع تا زمانی که چیزی در مموری گوشی ایجاد نشده، هنوز دستمان برای دسترسی به آن باز میباشد.
نکته مهم: در یک گوشی روت نشده، DiskDigger با محدودیت روبهرو میشود. این یعنی اگر تصویری بازیابی شد، کیفیت اولیه را نخواهد داشت بنابراین ریکاوری تصاویر یا ویدیوها با کیفیت اصلیشان تنها در یک گوشی روت شده امکانپذیر است.
اگر شما به تازگی تصاویر خود را حذف کردهاید، DiskDigger از شما میپرسد که آیا میخواهید آنها را در یک فولدر بازیابی کنید یا در سرویس حافظه ابری.
در ابتدا، به نظر نمیرسد که این اپلیکیشن بتواند عکسهای مخفی شما را ریکاوری نماید ولی بعد از رفتن به تنظیمات و برداشتن تیک حداقل سایز فایل، تصاویر نمایان میشوند. باید این نکته را نیز یادآور شویم که اگر میخواهید تصاویرتان را ریکاوری کنید، باید به نسخه (پیشرفته)
Pro نرمافزار مذکور دسترسی داشته باشید.
پس از اینکه عکسها بازیابی شدند، اصل «پیشگیری بهتر از درمان است» را دستورکار قرار دهید تا این اتفاق دیگر رخ ندهد.
چگونگی پشتیبانگیری از تصاویر در اندروید
حالا که چگونگی بازیابی تصاویر در اندروید را به شما آموزش دادهایم، باید چگونگی پشتیبانگیری از آنها را نیز توضیح دهیم. برای این کار، پیشنهاد ما استفاده از اپلیکیشنی مانند
Google Photos است. این نرمافزار حافظه بینهایت ذخیره عکس را در اختیار کاربران قرار میدهد (البته برای فایلهای نه چندان حجیم) که کار پشتیبانگیری را آسان میکند.
پس از اینکه این اپلیکیشن را نصب کردید، فقط کافی است به تنظیمات و سپس بکاپ و همگامسازی (Backup & sync) بروید و مشخص کنید که هر به چه مدت و با چه روشی از تصاویر فایل پشتیبان تهیه شود.
آیا شما راهکار دیگری پیشنهاد میکنید؟ راهکار خود را با دیگران در قسمت انتهای خبر به اشتراک بگذارید.
منبع: androidpit.com